lunes, 11 de mayo de 2015

Per nadons / Para bebés

[CAT] Fer regals a nadons no és gens fàcil. Saber què necessitaran que no els hagin prestat, o poder fer un detall original sense deixar-nos-hi un sou és a vegades feina difícil.
A Refetbcn tenim la solució! Regala una joguina feta a mà, que es pot dur penjada al cotxet per distreure'ls, podran agafar-lo amb la mà i jugar-hi tant com vulguin i és pot anar a la rentadora tan sovint com es vulgui.
Tant una pilota en una caixeta individual, pel cotxet o per jugar a casa, com una llauna amb 4 pilotes a dins seran un regal únic i original, que agrada a tots els nadons.
Fes la teva comanda!! Escriu-nos a refet.zeta@gmail.com


[ES] Hacer regalos a bebés no es tarea fácil. Saber qué necesitan que no les hayan prestado ya, o poder hacer un regalo original sin dejarnos un sueldo e  ello a veces no es tarea facil.
¡En Refetbcn tenemos la solución! Regala un juguete hecho a mano que puedan llevar en el cochecito para distraerse, podran cogerlo con sus pequeñas manos y jugar tanto como quieran. Además se puede meter en la labadora tan amenudo como queramos.
Ya sea una pelota en cajita ndividual, para el cochecito o para jugar en casa, o una bonita lata como envoltorio de 4 pelotas seran un  regalo único y original, que gustará a todos los bebés.
¡Haz tu pedido! Escríbenos a refet.zeta@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario