jueves, 10 de marzo de 2016

GRÀCIES! GRACIAS!

[CAT] Gràcies a tots els que veu venir a veure'ns al Hivernacle i a compartir l'espai i el comiat amb els seus propietaris. Va ser una festa preciosa!
Vem compartir l'espai amb d'altres dissenyadors de productes fets a Barcelona, vem estar molt ben acompanyats pels mobles d' Escafandre del Moble, per la robeta per nadó sense tints d' Encru, les ilustracions xulíssimes de Diluvio Universal, els sabons i cremes Bio de Potions, els dissenys originals en fusta de Acontraveta...i molts d'altres!
És una llàstima que perdem aquest espai tan especial, ideal també per a Markets.[ES] Gracias a todos los que vinisteis a vernos al Hivernacle y a compartir el espacio i la despedida con sus propietarios. ¿Fue una fiesta preciosa!

Compartimos espacio con otros disenyadores de productos hechos en Barcelona, estuvimos muy bien acompañados por los muebles de Escafabdre del Moble, por la ropa de bebé sin tintes de Encru, lsa ilustraciones chulísimas de Diluvio Universal, los jabones Bio de Potions, los disenyos originales en madera de Acontraveta...¡y muchos otros!
Es una verdadera lástima que se pierda un espacio tan especial, ideal también para Markets.No hay comentarios:

Publicar un comentario