miércoles, 20 de abril de 2016

ENS MUDEM / NOS MUDAMOS

[CAT] Ha arribat el moment de fer un pas més endavant amb RefetBcn, així que...
 
Ens mudem!

Si voleu seguir al corrent de les novetats, fires on ens podeu trobar i més (que esperem que sí), veniu-nos a veure! A partir d'ara el nostre blog estarà dins de la nova web de Refetbcn. Hi podeu accedir a www.refetbcn.cat i clicar al nostre blog. Canviarem de format i esperem aportar-vos més novetats.

Deixeu-nos la vostra opinió sobre aquest canvi! Ah! i en breu a la web tindrem botiga per a que pogueu comprar tots els nostres productes i demanar que us en fem un a mida.
[ES] Ha llegado el momento de dar un paso más con RefetBcn, así que...

¡nos mudamos!

Si queréis seguir al corriente de las novedades, ferias donde nos podéis encontrar y más (que esperamos que así sea), venidnos a ver. A partir de ahora nuestro blog estará dentro de la nueva web de RefetBcn. Podéis acceder a través de www.refetbcn.cat y clicar en nuestro blog. Cambiaremos el formato y esperamos aportaros ideas y novedades.

¡Dejadnos vuestra opinión sobre este cambio! ¡Ah! y en breve nuestra web será también tienda virtual para que podáis comprar todos nuestros productos e incluso pedir que os los hagamos a medida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario